Skilpaddesuppe klar (forloren)
Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet i noget af bouillonen til det er mørt sammen med grønsagerne og krydderierne. Kødet pilles fra benene, og lægges i pres, udskæres i firkanter, når det er koldt,
Resten af suppen koges ind ca. ½ time, sies, smages til med krydderiafkoget, jævnes med lidt maizena udrørt i vand, smages til med madeira. Portionsanrettes i bouillonkopper el tallerkner, med kødfirkanterne og servers med butterdejssnitter. |
|
Opskriften er vist 9433 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne