Skilpaddesuppe klar (forloren)

Skilpaddesuppe klar (forloren), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Da skilpadder er fredede må man ty til nærmeste alternetiv.
1 kalvehoved el kalveskank evt. lille kalvetunge
2-3 gulerødder
3 porrer
0.25 selleri eller stilke af blegselleri
2 l.bouillon
 madeira
2 spsk.Maizena
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Kog kødet i noget af bouillonen til det er mørt sammen med grønsagerne og krydderierne. Kødet pilles fra benene, og lægges i pres, udskæres i firkanter, når det er koldt,

Resten af suppen koges ind ca. ½ time, sies, smages til med krydderiafkoget, jævnes med lidt maizena udrørt i vand, smages til med madeira.

Portionsanrettes i bouillonkopper el tallerkner, med kødfirkanterne og servers med butterdejssnitter.





karakterer:
Opskriften er vist 9434 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu