Tobleroneis
Indsendt af : mad-pigen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljekorn luftigt.
Smelt chokoladen over vandbad og rør den langsomt i æggemassen. Tilsæt cognac, og lad den køle lidt af. Pisk fløden stiv og vend den i blandingen. Kom isen i en form, og sæt den i fryseren i ca. 6 timer. Tips: Pynt evt. Toblerone-isen med striber af lidt smeltet mørkt chokolade. |
|
Opskriften er vist 32662 gange,
og udskrevet 599 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Conni Juul knudsen - 2020-09-25 16:05:36 Kan den laves dagen før, kan jeg bruge Bailey istedet cognac. Tine wellejus - 2017-01-02 21:48:28 Fantastisk. Is. Nem, hurtig og let at lave. En succes hver gang👍👍👍 Tine wellejus - 2017-01-02 21:45:54 Den er super nem, lækker og succes hver gang👍 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne