Kokos-chokoladetoppe
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt af : mad-pigen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og flormelis cremet. Vend kokosmel og del hakkede chokolade i. Form små toppe (ca. 30 stk) ved hjælp af en ske, og sæt dem på smurt bagepapir. Bag ved forvarmet ovn ved 175 grader i 15-20 min. Afkøl dem.
Tips: Toppene kan opbevares nogen dage i en dåse med tætsluttende låg. |
|
Opskriften er vist 7331 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer kristi and claire - 2008-01-02 15:30:29 it's so tasty mmh |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne