Bagte rabarber med marengs
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom snittede rabarber, jordbærsaft eller solbærsaft, sukker og vaniljekorn i en gryde og damp rabarberne til de er møre.
Afkøl og smag dem evt. til med yderlige sukker. Fordel rabarberne i fire små ovnfaste skåle. Pisk æggehviderne med salt samt halvdelen af sukkeret. Kom det sidste sukker i og pisk yderlige et øjeblik, og vend kokosmel i. Fordel dejen over rabarberne, og bag dem ved 200 - 225 grader C. alm. ovn ca. 4-5 minutter til dejen er gylden. |
|
Opskriften er vist 96875 gange,
og udskrevet 2152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-13 10:33:32 En god dessert til mad og kaffen. den kan godt anbefales. Jeg kom godt nok oxalsyren i for at tag syren. Gitte Mosegaard - 2008-05-05 20:39:07 Vi har prøvet opskriften. Den er nem og lækker Per - 2008-04-25 19:26:39 Det er altid godt at koge vanillestangen med efter man har skrabet kornene ud, så er man sikker på at få hele smagen med. Tror det vil være godt at putte nogle knuste makroner i bunden. Per - 2008-04-24 20:38:13 Rabarberne skæres i 2-4 cm stykker og de koges kun lige møre, må helst ikke koge ud, løftes så op af saften og lægges altså udens aft i kokotter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne