Gråandebryst med vilde ris
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Skindet fjernes fra andebrysterne og de steges på pande til de er brunede på begge sider, drysses med salt og peber.
Pres appelsinsaften over kødet - og steg 10 min. på hver side. Spæd evt. op med lidt vand eller appelsinsaft. Peberfrugter og porrer skæres i mindre stykker varmes i wok til de er gyldne. Balsamico, akaciehonning, valnødder og salt/peber tilsættes og grøntsagerne simrer ca. 5 min. Klar til servering med ris. |
|
Opskriften er vist 23713 gange,
og udskrevet 860 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne