Kyllingelasange med spinat

Kyllingelasange med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mad-pigen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket kyllingekød
1 stort løg
1 spsk.olie
2 fedknust hvidløg
1 ds.tomatpuré
1 ds.hakkede tomater
2 dl.vand
1 bouillonterning
1 tsk.oregano
450 g.hakket spinat
 
5 dl.Mornaysauce
 Lasagneplader
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Brun kødet i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg og brun det. Tilsæt tomater og tomatpuré samt vand, bouillonterning og oregano og lad det simre 20 min.
smag til med salt og peber.

Smør et firkantet fad og læg så skiftevis tomatsauce, spinat og lasagneplader i fadet. Sørg for at starte og slutte med tomatsauce. Til sidst hælder du så Mornaysaucen over.
Bag den i ovnen 45 minutter ved 200 grader.

Servers med salat og flute.





karakterer:
Opskriften er vist 28212 gange,
og udskrevet 643 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-12 15:07:56
hvornår kommer man spinaten i?

  -   2014-02-26 18:10:34
Hvor kommer spinaten i spil?

  -   2012-02-28 07:30:08
har lavet den et par gange, og det smaget rigtig godt