Kyllingelasange med spinat
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt af : mad-pigen Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i en gryde. Tilsæt løg og hvidløg og brun det. Tilsæt tomater og tomatpuré samt vand, bouillonterning og oregano og lad det simre 20 min.
smag til med salt og peber. Smør et firkantet fad og læg så skiftevis tomatsauce, spinat og lasagneplader i fadet. Sørg for at starte og slutte med tomatsauce. Til sidst hælder du så Mornaysaucen over. Bag den i ovnen 45 minutter ved 200 grader. Servers med salat og flute. |
|
Opskriften er vist 28212 gange,
og udskrevet 643 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (16 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-01-12 15:07:56 hvornår kommer man spinaten i? Pferd - 2014-02-26 18:10:34 Hvor kommer spinaten i spil? kim - 2012-02-28 07:30:08 har lavet den et par gange, og det smaget rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne