Kødboller til suppe (glutenfri)
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt : Red : |
|
|
Kødet og løget skal være meget finhakket, for at bollerne kan blive glatte. Rør farsen sammen. Lad den trække i ca. ½ time i køleskab. Bollerne formes med en ske og koges i letsaltet vand i 3-4 minutter. Tag dem op med en hulske.
|
|
Opskriften er vist 21491 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne