Bortsch Consomme
Oprindelsesland : Rusland Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Rødbeder, skrælles i småstykker, løgene pilles og skærs i båd og begge deles tilsat oksebouillonen i flere omgange. Resten af tilsættes lige så meget vand, sættes over varmen, og heri koges rødbede pureen sammen med blegselleri, salt og peberkorn i ca. ½ time. Herefter sies suppen, gerne gennem et klæde, indtil den er helt krystalklar og gennemsigtig.
Giv et let opkog og smag til. Suppen serveres i bouillonkopper el tallerkner. (Er der mønster i bunden af tallerkenen, skal den kunne ses). Serveres med en klat creme fraiche i midten af hver portion, toppet op med en tsk. caviar. Caviaren kan udelades). Tips: Suppen kan laves dagen i forvejen og blot varmes op. Man føler sig hensat til en elegant middag ved det russiske hof, og den har ikke noget at gøre med den mere, udmærkede bondske og mættende udgave af Bortsch. |
|
Opskriften er vist 12495 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne