Minirugbrød til madpakken
Indsendt af : mad-pigen Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres i en stor skål, og røres ud i vandet. margarine, salt og sirup tilsættes. Alt rugmelet røres i væsknen. Halvdelen af hvedemelet tilsættes og dejen røres godt. Tilsæt så meget mel af dejen slipper skålen.
Drys lidt mel ud på bordet, og ælt dejen godt. Form så 10 små brød ud dejen, lidt firkantede. Sæt dem på en bradepande med bagepapir, og lad dem hæve i 10 min. Bag så brødende i ca 15 min. på næstøverste rille ved 200 grader. Når brødende kommer ud pensles de med lidt smeltet margarine. Tips: Kan spises som de er, eller med ens ynglings pålæg, men prøv evt med flødeøst, og pynt med radiser og purløg! Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 21596 gange,
og udskrevet 882 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer husu - 2013-09-05 18:17:04 super minirugbrød, kan også bruges som pølsehornsdej. Speltfar - 2012-10-23 16:18:47 Lækre brød. De bliver endnu bedre ved at halvere mængden af gær, og så lade dem hæve lidt ekstra. Jeg plejer at lade dem hæve en times tid i røreskålen og en halv til en hel time efter at de er formet. anonym - 2010-05-29 21:21:34 Hvis de fryses umiddelbart lige efter de er kommet ud af ovnen, kan man bare ta dem ud om aftenen, så er de friske på madpakken næste dag. Jeg putter både gulerødder og solsikkekerner i. Maibritt - 2009-06-03 14:22:24 Rigtig lækre brød til madpakken. Hvis de får lov at hæve en lille time inden de bages hæver de mere og bliver endnu mere lækre :) sinsen - 2009-01-20 15:10:53 heii.. jeg har prøvet at lave dine mini rugbrød. og med stor succes. Nu vil man endda spise madpakken. ej , de er SUPER og smager pragtfuldt. anonym - 2008-11-01 12:16:59 super lækker minirugbrød - kom lidt gulerod i - mad-pigen - 2007-03-29 21:12:15 ja det er ikke lang tid, men har haft stor succes med dem efter denne opskrift, så det skulle være rigtigt nok. Du kan selvfølgelig lade dem hæve lidt længere hvis du har lyst :D Susanne - 2007-03-27 18:14:06 Jeg undrer mig over den korte hævetid på 10 min. Kan det virkelig passe?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne