Ægge sandwich
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : mad-pigen Indsendt : Red : |
|
|
Kog ægget i 9 minutter, tag det derefter af og lad det afkøle i nogen få minutter. Så hakker du ægget i stykker og kommer det i en skål.
Tilsæt så hytteost, karry, purløg, salt og peber, rør det hele godt sammen og smag til. Læg så fyldet på de to skiver brød, og læg de to andre skiver oven på som låg. Tryk den let sammen og skær den fra hjørne til hjørne, så den bliver til 2 trekanter. Pak dem ind og stil lidt i køleskabet, så de bliver lidt mere svampede! Tips: Super god til børnenes madpakker, når man skal på udflugt eller når det bare skal være nemt, hurtigt og lækkert! God fornøjelse! |
|
Opskriften er vist 13837 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2008-04-13 14:48:30 Prøv at erstatte det ene toastbrød med rugbrød. Det er stadig lækkert, men sundere og mere fyldig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne