Carbonader med stuvede asparges
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 63147 gange,
og udskrevet 1171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-18 20:03:49 Denne opskrift kan kun kaldes forlorne carbonader,rigtige carbonader kan kun laves på en grill, hvor kødet grilles over åben grillkul (carbon), deraf navnet carbonader, retten kommer fra de sydlige lande, det kan læses i gamle leksikonner. Hilsen Mogens Holbæk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne