Grillstegt hjortemørbrad med fyld
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
Skær et lille hul i den tykke ende af mørbraden og lav hul hele vejen ned til den tynde ende af mørbraden med skaftet af en grydeske.
Bland fintsnittede soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner og stop fyldet i mørbraden. Luk med en kødnål. Pensl kødet med lidt olie og grill det i god afstand til kullene i ca. 10-15 minutter. Vend jævnligt. Pak mørbraden ind i skinke og grill den i endnu ca. 10 minutter. Lad kødet hvile tildækket i ca. 10 minutter, inden det skæres i skiver. Server mørbraden med baguetter og let salat. |
|
Opskriften er vist 29241 gange,
og udskrevet 1187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-08-05 11:59:07 De krondyrmørbrader jeg kan skaffe ligger i pakninger med ca. 400 gram, og der kan være mere end 1 stykke i en pakning. Så det skal vist ikke være nogen stor grydeske. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne