Grillstegt hjortemørbrad med fyld

Grillstegt hjortemørbrad med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.Hjortemørbrad
8 soltørrede tomater
0.5 bdt.hakket basilikum
3 spsk.økologiske pinjekerner
 olie til pensling
100 g.tyndt skinke
 
Opskrift:
Skær et lille hul i den tykke ende af mørbraden og lav hul hele vejen ned til den tynde ende af mørbraden med skaftet af en grydeske.

Bland fintsnittede soltørrede tomater, basilikum og pinjekerner og stop fyldet i mørbraden. Luk med en kødnål.

Pensl kødet med lidt olie og grill det i god afstand til kullene i ca. 10-15 minutter. Vend jævnligt. Pak mørbraden ind i skinke og grill den i endnu ca. 10 minutter. Lad kødet hvile tildækket i ca. 10 minutter, inden det skæres i skiver.

Server mørbraden med baguetter og let salat.





karakterer:
Opskriften er vist 29241 gange,
og udskrevet 1187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-05 11:59:07
De krondyrmørbrader jeg kan skaffe ligger i pakninger med ca. 400 gram, og der kan være mere end 1 stykke i en pakning. Så det skal vist ikke være nogen stor grydeske.