Børnebal
Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Bornholmersilden skal være ABSOLUT udbenet, hakkes sammen med de pillede hårdkogte æg (hakkes med en kniv eller "vugge") og blandes godt sammen. Smøres på en god skive rugbrød og pyntes evt. med fintklippet purløg og - måske radisser som tilbehør.
Tips: En god og sund pålægsblanding til både børn og voksne. Helt små børn kan ofte godt lide f.eks. alm. marineret sild. Så holder de en pause, men så længe, de kan lide det, er det sund mad, serveret i små hapser. |
|
Opskriften er vist 6132 gange,
og udskrevet 115 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne