Børnebal

Børnebal, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 røget bornholmersild
2 hårdkogte æg
 purløg
 radisser
 
Opskrift:
Bornholmersilden skal være ABSOLUT udbenet, hakkes sammen med de pillede hårdkogte æg (hakkes med en kniv eller "vugge") og blandes godt sammen. Smøres på en god skive rugbrød og pyntes evt. med fintklippet purløg og - måske radisser som tilbehør.

Tips:

En god og sund pålægsblanding til både børn og voksne. Helt små børn kan ofte godt lide f.eks. alm. marineret sild. Så holder de en pause, men så længe, de kan lide det, er det sund mad, serveret i små hapser.





karakterer:
Opskriften er vist 6133 gange,
og udskrevet 115 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu