Au Bain
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Lav en opbagning af margarine, mel, mælk og eller suppe, rør æggeblommerne i, pisk hviderne stive, tilsæt den hakkede kødrest og fold de piskede hvider i. Smør et gratinfad og drys med rasp. Fadet fyldes højst 3/4 fuldt, dryssen med rasp på overfladen, stilles i vandbad i ovnen ca. 1 time ved 175-200 grader. Serveres straks med restesovsen, som er rørt op med et glas pickles og evt. lidt sennep Den må gerne være skarp. Sovsen kan suppleres med smeltet smør, hvis der er for lidt
Tips: Denne ret er restemad, kan også suppleres med grønsager. I stedet for kød, kan man bruge fiskeresster i gratinen, fiskesennep og kapers i den smeltede smørsovs. Kun fantasien sætter grænser. |
|
Opskriften er vist 10479 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne