Laksekotelet, Flødebraisseret
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Indsendt : Red : |
|
|
Laksekoteletter uden ben, drysses med salt, og vendes i mel. Brunes i smør og drysses med paprika.
Der tilsættes fløde og laksen braiseres deri, tilsmages med lidt kommen. Serveres med friske grøntsager, butterdejssnitter og kartofler. |
|
Opskriften er vist 10263 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne