Flødebraiseret havkat
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk Indsendt : |
|
|
Fisken skylles og skæres i passende stykker. Vendes i paner-mis og brunes få minutter i smør. Læg fisken i et ovnfast fad.
Kom en god klat smør på panden sammen med honningen. Heri svitses porrerne, der er skåret i tynde ringe. Efter få minutter tilsættes 1½ dl hvidvin og efter endnu et par minutter hældes porreblandingen over fisken. Kog panden af med piskefløde og resten af vinen. Smag til med salt og peber og hæld saucen over fisken. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter. Servèr med kogte kartofler til. |
|
Opskriften er vist 28401 gange,
og udskrevet 704 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne