Flødebraiseret havkat

Flødebraiseret havkat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6-700 g.havkatfilet
3 porrer
3 spsk.honning
2.5 dl.hvidvin
4 dl.piskefløde
 paner-mix
 
Opskrift:
Fisken skylles og skæres i passende stykker. Vendes i paner-mis og brunes få minutter i smør. Læg fisken i et ovnfast fad.

Kom en god klat smør på panden sammen med honningen. Heri svitses porrerne, der er skåret i tynde ringe. Efter få minutter tilsættes 1½ dl hvidvin og efter endnu et par minutter hældes porreblandingen over fisken. Kog panden af med piskefløde og resten af vinen. Smag til med salt og peber og hæld saucen over fisken. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 15-20 minutter.

Servèr med kogte kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 28401 gange,
og udskrevet 704 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu