Dådyrbov
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov Indsendt : Red : |
|
|
Gnid dådyrboven med salt og peber. Bind baconskiverne omkring med en bomuldssnor. Brun boven i smør i en stegegryde ca. 10 min og stil den derefter i ovnen ved 160°c i ca. 1 time. Tilsæt vand og vin under stegningen. Skær løg og gulerod i små terninger og tilsæt dem sammen med laurbær, knust enebær, allehånde og citronskal efter ca. 15 min. stegetid.
Tag boven ud af ovnen og lad den hvile tildækket på et fad. Imens sies stegeskyen. Jævn saucen med maizenamel rørt ud i lidt vand. Kog saucen op. Tag gryden af varmen og rør cremefraiche i. |
|
Opskriften er vist 25150 gange,
og udskrevet 1014 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne