Marengsreder med fyld
Hovedingrediens : Bær - Tyttebær Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne helt stive og pisk derefter sukkeret i lidt af gangen, til marengsmassen er ret stiv.
Kom den i en sprøjtepose og sprøjt marengsreder. Lad dem stivne i ovnen ved 130 grader i ca. 30 min. Lad tyttebærrene koge i 4-5 min. Med sukker. Lad det svale. Bland det i creme fraiche sammen med halve udkernede vindruer. Fordel fyldet i marengsrederne. |
|
Opskriften er vist 26360 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne