Bondepige med slør/ Brudepige med slør/ Kør Om
Indsendt af : Bente Indsendt : |
|
|
Smør, rugbrød og sukker ristes på en pande til det er sprødt og afkøles let. Brød og tyttebær lægges lagvis i høje portionsglas med brød nederst (ca. ½ time før servering) og pyntes til sidst med et pænt tyk lag kold flødeskum øverst og revet chokolade. Spises med lange toddyskeer, der bruges til at blande op fra bunden - derfor kaldes retten også "kør om".
Tips: Da de færreste børn kan lide de bitre tyttebær, kan disse erstattes med æblemos kogt med vanilje og evt. softice i stedet for flødeskum. |
|
Opskriften er vist 27375 gange,
og udskrevet 385 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2011-10-15 09:20:48 nu har jeg prøvet begge opskrifter på bondepige med slør her på sitet og jeg må sige denne er den bedste... kan bedst lide det med æblegrød selvom jeg ikke er noget barn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne