Mudderkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Liv Jørgensen Indsendt : Red : |
|
|
I røremaskine, skal det hele bare blandes sammen på en gang.
Med håndmikser kan det anbefales at blande de tørre og de våde ingredienser hver for sig, for derefter at blande dem sammen lidt af gangen. Dejen er temmelig tynd og sådan skal den være! Bages i en stor bradepande v.175 grader i ca. 40 min.(varmluftovn) Bliver dejligt svampet i konsistensen. Tips: Kan varieres i det uendelige med f.eks. chokoladestykker, hk. nødder, mosede bananer og anden frugt frugt, uden kaffesmag etc. Kan serveres med div. former for glasur, frisk frugt og/eller is. |
|
Opskriften er vist 24767 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Helene og Nikoline - 2009-02-15 13:36:35 Smager mudderkage godt, vi forbinder ordet "mudderkage", med det man lavede i børnehaven. cecilie - 2009-02-13 12:27:38 jeg leder efter en opskrift på en mudderkage og glasuren dertil. jeg har smagt den før hos en gammel veninde. og glasuren smager lidt af kaffe og kakao. jeg vil meget gerne også finde opskriften på glasuren.. 2 Blonder - 2007-11-11 17:24:49 De smager godt ! Hilsen det mundtre skræmme køkken :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne