Kogte æg i krydret karrysovs

Kogte æg i krydret karrysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg
2 røde peberfrugter
0.5 bouillonterning
1 dl.vand
1-2 tsk.karry
1 spsk.hvedemel
4 dl.hønsebouillon
1.5 dl.A38
8 nykogte æg
 
Opskrift:
Pil og hak løget fint. Fjern stilk og frø stol fra peberfrugterne og skær dem i små fine terninger. Opløs bouillon og vand i en gryde og kog løg og peberfrugter i 5 min, de må ikke brune. Drys karry og mel over og bland godt rundt. Kom hønsebouillonen i lidt efter lidt og lad det koge godt sammen. Sluk.

A38 tilsættes under omrøring og retten smages til med salt. Vend de kogte æg i sovsen og server straks sammen med 30 gr. brød og mindst 150 gr. grøntsager pr. person.





karakterer:
Opskriften er vist 9158 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu