Kogte æg i krydret karrysovs
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Pil og hak løget fint. Fjern stilk og frø stol fra peberfrugterne og skær dem i små fine terninger. Opløs bouillon og vand i en gryde og kog løg og peberfrugter i 5 min, de må ikke brune. Drys karry og mel over og bland godt rundt. Kom hønsebouillonen i lidt efter lidt og lad det koge godt sammen. Sluk.
A38 tilsættes under omrøring og retten smages til med salt. Vend de kogte æg i sovsen og server straks sammen med 30 gr. brød og mindst 150 gr. grøntsager pr. person. |
|
Opskriften er vist 9158 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne