Mokka-Hasselnøddekage
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : LT Indsendt : Red : |
|
|
Rør sukker og margarine luftigt.
Kom et æg i ad gangen. Sigt mel og bagepulver sammen og kom det i dejen sammen med blendede nødder. Kom kaffe i og rør rundt igen. Hæld dejen i en springform, foret med bagepapir. Bag kagen ved 200 grader i ca. 35 min. eller til den er nok. Afkøles helt. Rør smør, flormelis og kakao til en blød creme. Flæk kagen og kom cremen mellem bundene og lidt på toppen. Pynt med grofthakkede hasselnødder. Tips: Kan fryses uden cremen. |
|
Opskriften er vist 8794 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne