Perlefromage
Indsendt af : LT Indsendt : Red : |
|
|
1. Bring mælken i kog.
2. Kom sagogryn i sammen med vaniliesukker. 3. Lad det koge i 20 min. under omrøring. 4. Tilsæt sukker og rør godt igennem. Afkøl grøden helt, og rør i den af og til. 5. Pisk fløden til skum. 6. Vend flødeskummet i grøden og smag evt. til med mere sukker og vaniliesukker. 7. Server den sammen med kirsebær- eller jordbærsovs til. |
|
Opskriften er vist 12859 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte Andersen - 2018-10-16 09:46:41 Det er alletiders dessert, smager ligesom risalamande. Anni - 2011-03-05 01:44:55 God dessert..men..til 5 personer? Det er godt nok 5 meget små portioner de kan få ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne