Fisk a la Tina
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : tini_mus Indsendt : Red : |
|
|
1: hak alle grøntsagerne fint
2: tag en stegepose og lig to fileer i bunden ved siden af hinanden, smør med en smule olie 3: put de hakkede grøntsager oven på fileerne (brug den mængde du finder passende men gem lidt til pynt) 4: lig de sidste to fileer oven på fyldet, smør med lidt olie og krydder med salt og peber 5: put stegeposen ind i midterrillen af en forvarmet ovn (180 grader)i ca 15 min eller til fisken er helt hvid 6: server med en hvid sovs og kogte kartofler og pynt med resten af grøntsagerne Tips: Denne ret er meget nem og hurtig at lave og super lækker på en sommerdag. |
|
Opskriften er vist 18115 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2011-02-02 23:16:08 - og det hedder ikke fileer, men fileter ;o) Jette - 2010-02-28 18:25:38 Man ligger ikke fileer i bunden, man lægger dem :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne