Små birkeshorn
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : linze Indsendt : Red : |
|
|
1. Rør gæren ud i mælken og tilsæt olie
2. tilsæt salt og sukker 3. Rør mel i, først 2 dl - resten lidt efter lidt 4. ælt dejen sammen på bordet. 5. Rul dejen ud til en cirkel Ø = ca 30 cm 6. del dejen i 8 trekanter. Form hornene 7. sæt dem på en bageplade og lad dem hæve 15 min. 8. Pensl med æg og drys birkes på 9. bages midt i ovnen ca. 10 min. ved 225 grader. 10. Afkøles på bagerist |
|
Opskriften er vist 6121 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2010-03-25 15:14:25 SUPER gode.. Lavede dem til familiefesten - de var et hit.. :-) Linze - 2009-03-31 21:10:41 der bliver 8 af én omgang :-) Maja... - 2007-10-29 16:48:17 Hvor mange bliver der? De lyder ellers lækre, men skal lave til 20 prs. så meget rart at der er nok. Mathilde - 2007-10-29 16:46:58 Mhhhhh de smager godt Henrik - 2007-03-26 15:53:55 de smager rigtig godt,prøv at tage hindbær syltetøj i mums. Mie - 2007-03-23 12:57:51 tror jeg vil prøve at lave dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne