Larsens fiskefad
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Peter Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Skræl gulerødderne og skær tynde strimler med kartoffelskrælleren
Skær forårsløget i tynde skiver Hak chilien meget fint Pil evt. skalrejerne Svits gulerødder, forårsløg og chilipeber i lidt olie i en tykbundet gryde – ca. 2 min. Tag det op af gryden. Tilsæt bouillon og fløde og kog i ved svag varme i ca. 3 min Tilsæt revet ost og de svitsede grøntsager. Jævn med maizena. Smag til med salt og peber. Smør et ildfast fad med lidt margarine. Rul fiskefileterne med skindsiden indad. Placer dem i fadet. Hæld sovsen over. Dæk med alufolie og bag i ovnen ved 200 g. i 15 min. Tilsæt derefter rejer og bag yderligere i 10 min. Server med flutes eller butterderjssnitter. |
|
Opskriften er vist 18432 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Peter Larsen - 2012-06-10 17:21:27 Citron og sukker skal tilsættes sovsen, inden den smages til med salt og peber Skøtt - 2008-01-15 18:38:52 Denne ret er rigtig god,men jeg kunne ikke se hvor citron og sukker skulle bruges. Men det smagte rigtigt godt.jeg vil give den 8 Helle - 2007-03-25 13:06:56 Skiftede forårsløget ud med squash og undlod rejerne. Det var nemt og hurigt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne