Nødde- Mazarintærte
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Smuldr smør med mel, tilsæt flormelis og saml dejen med æggeblomme. Lad dejen hvile i 30 min.
Rør marcipan med flormelis, smør og æg. Top: Hak hasselnødder groft og bland dem med græskarkernerne, smør, sukker, akaciehonning i en gryde. Giv blandingen et kort opkog. Rul tærtedejen ud og beklæd tærteformen( 21 Cm.) prik dejen og bag den ved 200 grader i 15 min. Fordel marcipanmassen i bunden af bagværket. Bages ved 200 grader i 12 min. Fordel toppen over tærten og bag ved 190 grader i ca.10 min. Tips: Husk ved varmluftsovn mindre grader. En rigtig bombe som er god med kold cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 23581 gange,
og udskrevet 647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Anke - 2009-10-25 12:40:11 En himmelsk mundfuld. Den er speciel god, når den først har været en tur i dybfryseren. Nydes selvfølgelig optøet. Trine - 2009-03-30 10:08:45 Pragtfuld kage. Jeg udskiftede nødderne med hindbær. Hanne - 2008-05-02 15:53:40 Uhm...den smagte pragtfuld. Fik den som dessert med vanilieiskugler og jordbærsauce til. En rigtig lækkerbidsken! Julie - 2007-04-23 19:28:30 Man kan pynte tærten med mørk chokolade - det smager fantastisk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne