Pistaciecreme
Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sukker, maizena og pistaciemasse blandes og piskes godt med 1 dl af mælken. Til sidst tilsættes æggeblommen.
De resterende 4 dl sødmælk koges op i en gryde. Så snart mælken koger, tilsættes de øvrige ingredienser. Koges op og lad den koge i ca. i 5 sekunder og hældes straks i en kold beholder. Afkøles helt. Cremen skal anvendes samme eller næste dag. Lige inden cremen skal bruges røres den op, og vendes med piskefløde pisket til skum. |
|
Opskriften er vist 16977 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne