Vanilje iscreme
Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden til flødeskum
Pisk æg og sukker til det ikke knaser længere (æggesnaps), og hæld vanilie i. Bland æggesnaps og flødeskum forsigtigt Smag til med vanilie. Du kan jo hælde chokolade, nødder osv i hvis du vil Puttes i fryseren. Ca hvert kvarter skal du røre rundt i det og sørge for at komme ud i alle hjørner, for at undgå bundfald. Efter ca 1 time, eller når du kan se at isen er ved at fryse sådan "rigtigt" kan du holde op med at røre i det. |
|
Opskriften er vist 12071 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jeppe - 2009-05-31 18:10:38 Der er ikke tale om en iscreme, men en parfait. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne