Tomat-/rødvinssovs
Indsendt af : a_l_1979 Indsendt : Red : |
|
|
løg og champignons steges i en gryde(fedtfattig-steges med vand. ellers steges det i lidt margarine)
steges indtil løgene er bløde. der tilsættes lidt salt. Tomatpuréen tilsættes og koges sammen i 5 minutter. mælk eller fløde hældes ved og der smages til med salt og peber. Hvis den skal være lidt ekstra smager den fremragende tilsat med rødvin. Tips: Denne sovs er perfekt til oksekød, broccoli og gulerødder. |
|
Opskriften er vist 13380 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne