Tomat-/rødvinssovs

Tomat-/rødvinssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : a_l_1979

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 løg i tern
50 g.champignon i skiver
2 spsk.tomatpuré
 salt
 peber
1.5 dl.mælk/kaffefløde
 rødvin efter smag
 
Opskrift:
løg og champignons steges i en gryde(fedtfattig-steges med vand. ellers steges det i lidt margarine)
steges indtil løgene er bløde. der tilsættes lidt salt.
Tomatpuréen tilsættes og koges sammen i 5 minutter. mælk eller fløde hældes ved og der smages til med salt og peber.
Hvis den skal være lidt ekstra smager den fremragende tilsat med rødvin.


Tips:

Denne sovs er perfekt til oksekød, broccoli og gulerødder.





karakterer:
Opskriften er vist 13380 gange,
og udskrevet 299 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu