Let og fedtfattig tomatsuppe

Let og fedtfattig tomatsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

SuppeRet : Suppe - Tomatsuppe

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : a_l_1979

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 ds.blende flåede/hakkede tomater
1 løg i tern
100 g.champignon i skiver
1 bouillonterning hønse
0.5 bouillonterning grøntsags
 salt
 peber
 estragon tørret persille og oregano efter smag
 suppekødboller (mængde efter behag)
 
Opskrift:
tomatpuréen blendes og koges op.
champignonerne og løgene tilsættes.
suppen krydres med krydderier efter smag.
suppen koges til løgene er bløde.
kødbollerne tilsættes til sidst.
suppen er færdig, når alle kødbollerne er flyder ovenpå.

Tips:

For ekstra smag, kom ekstra estragon i. Er suppen for tyk, kan der tilsættes lidt vand eller mælk. Man kan tilsættes frisk paste (ikke førkogt-skåret ud i små tern) eller makaroni, for at give suppen ekstra fylde og næring. serveres gerne med ristede boller med fedtfattig pikantost, som lunes i ovn. osten skal ristes med brødet. Velbekomme. Velegnet som ret, hvis man er på vægtvogterne. tilsættes der ikke kødboller, er suppen=0 point.





karakterer:
Opskriften er vist 27622 gange,
og udskrevet 572 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-02 17:21:48
Jeg kom også en hakket rød peberfrugt i, og det smagte skønt - virkelig god suppe!

  -   2007-03-18 15:40:46
Der kan selvfølgelig tilsættes de grøntsager, som man bedst kan lide. Rød peber er speciel god til at give suppen et ekstra pift. God fornøjelse:-)