Salat i Eddike
Indsendt af : Cocdor Indsendt : Red : |
|
|
Eddiken bringes i kog
Derefter skal sukkeret i og i kog Løgene pilles og snittes i ringe Skal i sukker-eddike lagen og koges blege Tomaterne skæres i både Agurken skæres i skiver Når løgene er blege skal det stå og afkøle i et par min. Derefeter hældes det over tomaterne og agurken (i en skål) Lad det stå i køleskab i ca. 24 timer, før der bliver spist af det Det kan holde en uge Tips: "Lagen kan bruges uge for uge, men husk at lagen skal opkoges hver gang, der bliver lavet noget nyt" |
|
Opskriften er vist 4481 gange,
og udskrevet 81 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne