Indisk Rejesuppe 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Lazze Indsendt : Red : |
|
|
Løgene snittes fint, og dampes i margarine i en stor gryde - (må ikke brunes).
Tilsæt 5 fed knust hvidløg, sammen med 5 spiseskefuld karry. Der tilsættes 1 L vand og 2 terning hønsebouillon, saften fra 2 dåser ferskner og 2 dåser hakket tomater. Koger sagte i 25-30 min, gerne lidt længere så tomaterne koger ud. Ferskner skæres i små tern ( nok ikke dem alle) puttes i gryden og der hældes ½L fløde ved. Koger sagte i 5 min Ca 500gr rejser tilsættes og varmes med – må IKKE koge nu Tips: Serveres med godt rustikt brød |
|
Opskriften er vist 22669 gange,
og udskrevet 420 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne