Nem æggekage
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Binei Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Du skærer grønsagerne og hakker purløget. Så pisker du æg og tager lidt peber og salt i.
Svits de hakkede løg i smørret, de må ikke tage farve. Tilsæt tomater og kartofler i tern, sving det hele rundt og hæld æggemassen i gennem en sigte. Bag æggekagen ved svag varme. |
|
Opskriften er vist 171926 gange,
og udskrevet 1121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Belinda - 2012-09-26 15:53:32 Bruger man normalt katofler i en æggekage!?? -.-' Camilla - 2012-02-09 14:11:17 Er den fryseegnet..? chalotte - 2010-01-28 19:10:47 den er fin. jeg vil foretrække en dl. mælk i dog. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne