Nemt franskbrød eller boller

Nemt franskbrød eller boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 dl.vand
50 g.gær
500 g.hvedemel
1 tsk.salt
3 spsk.sukker
 
Opskrift:
det hele blandes sammen, ovnen sættes på max, og dejen sættes ind i en kold ovn. i ca. 25 min

ps.
dejen kan formes som man vil, den
kan både være et fransk brød eller boller

Tips:

en god grund opskrift, til din fantasi, hvis du vil lave mad boller f.eks. til sætte lidt rugmel i stedet for hvede mel f.eks. 30/40 - sukker





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Franskbrød

karakterer:
Opskriften er vist 56271 gange,
og udskrevet 689 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (46 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-21 13:11:35
Skønt brød - blev lagt på bagepapir og rullet i flagesalt birkes og jomfru i det grønne, bagt i koldt varmluftovn i 30 min på 250 grader. Sprød skorpe sprøde birkes og salt flager, skøn opskrift

  -   2018-01-03 15:38:28
Den skal hæve (1 time), efterhæve (30 min) bages 20 min i en forvarmet ovn på 220 grader

  -   2017-09-05 09:29:08
Kan bruges til biologi og kemi eksperimenter

  -   2016-10-22 20:18:25
Kan ikke anbefales!

  -   2016-06-18 14:58:38
Mangler også hvor længe og synes grader er vigtigt...holder mig til mel posens opskrift heje

  -   2014-06-17 18:05:50
Har et lille dumt spørgsmål, da jeg meget sjældent er i køknet. Men hvis man gerne vil have lidt kerne oven på, skal det så på inden brødet sættes ind i ovnen? :-)

  -   2014-06-15 09:55:55
Når man følger opskriften, så får man et fuldstændigt uspiseligt brød Konen kunne efterfølgende fortælle at et brød skal hæve... Det forklare så hvorfor det måske var så elendigt.... Et råd skal være, find en anden opskrift.... Den her er piv dårlig

  -   2013-12-12 12:08:24
Ikke smart. Temperatur på ovnen og hvor længe.. Ikke bogen side

  -   2013-06-20 08:01:47
Et lille meget fast brød,noget tungt i det, men hurtigt at lave og "sprødt", ikke det første valg næste gang der skal bages.

  -   2013-02-12 13:44:12
Glæder mig til at smage den:-)

  -   2012-07-21 12:51:51
Du mangler vist os hæveprocessen en normal dej skal hæve 20-30 minutter inden den proppes ind i en forvarmet ovn

  -   2012-06-19 22:45:46
Jeg tror at jeg prøver:) Håber det blir godt:-)

  -   2012-04-08 19:11:07
rækker til 2 bageforme når jeg laver det;)

  -   2012-01-22 10:27:03
Super dejligt franskbrød det bliver flot hvis man lige pensler med æg:-) tak for den gode opskrift:-)

  -   2011-09-26 15:22:22
Jeg håber at det smager det lyder godt

  -   2010-01-17 12:02:49
Det er virkelig lækkert... :-)

  -   2008-01-29 18:43:12
mangler mel, alt for tungt, ikke nogen god idé med kold ovn