Nemt franskbrød eller boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
det hele blandes sammen, ovnen sættes på max, og dejen sættes ind i en kold ovn. i ca. 25 min
ps. dejen kan formes som man vil, den kan både være et fransk brød eller boller Tips: en god grund opskrift, til din fantasi, hvis du vil lave mad boller f.eks. til sætte lidt rugmel i stedet for hvede mel f.eks. 30/40 - sukker |
|
Opskriften er vist 56340 gange,
og udskrevet 689 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (46 stemmer) |
|
Kommentarer Nina uslar. - 2018-02-21 13:11:35 Skønt brød - blev lagt på bagepapir og rullet i flagesalt birkes og jomfru i det grønne, bagt i koldt varmluftovn i 30 min på 250 grader. Sprød skorpe sprøde birkes og salt flager, skøn opskrift Maria - 2018-01-03 15:38:28 Den skal hæve (1 time), efterhæve (30 min) bages 20 min i en forvarmet ovn på 220 grader anonym - 2017-09-05 09:29:08 Kan bruges til biologi og kemi eksperimenter Nina - 2016-10-22 20:18:25 Kan ikke anbefales! Lasse - 2016-06-18 14:58:38 Mangler også hvor længe og synes grader er vigtigt...holder mig til mel posens opskrift heje Louise - 2014-06-17 18:05:50 Har et lille dumt spørgsmål, da jeg meget sjældent er i køknet. Men hvis man gerne vil have lidt kerne oven på, skal det så på inden brødet sættes ind i ovnen? :-) anonym - 2014-06-15 09:55:55 Når man følger opskriften, så får man et fuldstændigt uspiseligt brød Konen kunne efterfølgende fortælle at et brød skal hæve... Det forklare så hvorfor det måske var så elendigt.... Et råd skal være, find en anden opskrift.... Den her er piv dårlig anonym - 2013-12-12 12:08:24 Ikke smart. Temperatur på ovnen og hvor længe.. Ikke bogen side ET - 2013-06-20 08:01:47 Et lille meget fast brød,noget tungt i det, men hurtigt at lave og "sprødt", ikke det første valg næste gang der skal bages. anonym - 2013-02-12 13:44:12 Glæder mig til at smage den:-) anonym - 2012-07-21 12:51:51 Du mangler vist os hæveprocessen en normal dej skal hæve 20-30 minutter inden den proppes ind i en forvarmet ovn Kat - 2012-06-19 22:45:46 Jeg tror at jeg prøver:) Håber det blir godt:-) polle - 2012-04-08 19:11:07 rækker til 2 bageforme når jeg laver det;) Camilla - 2012-01-22 10:27:03 Super dejligt franskbrød det bliver flot hvis man lige pensler med æg:-) tak for den gode opskrift:-) Maria - 2011-09-26 15:22:22 Jeg håber at det smager det lyder godt Bruno - 2010-01-17 12:02:49 Det er virkelig lækkert... :-) may - 2008-01-29 18:43:12 mangler mel, alt for tungt, ikke nogen god idé med kold ovn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne