Champinonsuppe
Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles og skæres i terninger. Champignonerne renses og skæres i tynde skiver. Hvidløg og persille hakkes fint.
Smørret eller margarinen smeltes i en mellemstor gryde. Kartofler og champignons kommes i og vendes nogle minutter i fedtstoffet, mens der røres i gryden. Derefter tilsættes hvidløg, persille, salt og peber, og når det er godt blandet, hældes det kogende vand og bouillonterningerne i. Suppen skal koge ved svag varme i en times tid, og når gryden er taget af, tilsættes de 4 spsk fløde. Suppen er nu klar til servering. |
|
Opskriften er vist 14447 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Krølle - 2010-02-02 16:59:28 den her suppe kan man ikke få nok af=) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne