Grønkålstimbaler
Indsendt : |
|
|
Rør den hakkede grønkål sammen med fløden og de sammenpiskede æg.
Skræl æblerne og skær dem i små terninger.
Vend æblerne i grønkålen og smag til med salt og peber.
Fyld blandingen i 4-6 små ovnfaste skåle (kokotter). Sæt dem side om side i et ovnfast fad og hæld så meget vand i fadet, at det står et par cm. op på de ovnfaste skåle. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader C i 20-25 minutter. |
|
Opskriften er vist 6341 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne