Medister stegt ol hvidtøl
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt af : mildred Indsendt : Red : |
|
|
den rå medister lægges på en kold pande
øllet hældes vedkoger op til øllet skummer derefter skrus ned og pølsen vendes tit, den er stegt når den "glaserer" servers med en bagekartoffel og salat eller 1 stk rugbrød Tips: husk medisteren skal IKKE koges først |
|
Opskriften er vist 14722 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne