Kylling i cola
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Lotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
2-3 timer før tilberedelse eller aftenen før: Del kyllingen i 8-10 stk put den i en skål og hæld colaen over, dæk med stanniol og stil i køleskab.
Ved tilberedning: Steg kyllingestykkerne brune i margarinen, så vidt muligt på alle sider, tag kyllingen op, steg hakket løg og hvidløg til gyldent, tilsæt mel, rør godt. Tilsæt cola, tomat, kylling og bouillon og lad koge i ca. 45 min. eller til kyllingen er helt mør. Tag kyllingen op og læg den i et fad, smag saucen til med salt og peber. Hæld saucen over kyllingestykkerne og server. Serveres med salat og jasminris. |
|
Opskriften er vist 65868 gange,
og udskrevet 1635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Vibeke Ljung - 2014-10-12 17:42:30 Jeg ved ikke om jeg er lidt langsom men skal boullionterningen tilsættes opløst i vand? Liane - 2013-02-12 14:25:31 super super god B&J - 2011-09-11 19:13:58 En super lækker opskrift vi brugte cola light og vi bruge en hel dåse tomater :D det er ikke sidste gang den bliver brugt. Pernille - 2009-02-21 16:42:22 Det lydder lækkert! Jeg glæder mig til af smage det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne