Kokoskranse 04
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Monica Larsen Indsendt : Red : |
|
|
Mel og fedtstof smuldres sammen.
Sukker og kokosmel kommes i og dejen æltes let sammen med det halve æg, sammenpiskede æg. Den køres igennem kødhakkerens kageplag formes til kranse. - Kransene kan også trilles i hånden hvis man ikke har en kødhakker. Bagetid ca. 8min. ved 200 grader. |
|
Opskriften er vist 6918 gange,
og udskrevet 167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne