Havreflarn
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Monica Larsen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret smeltes og alle ingredienserne blandes sammen.
Tag dernæst 2 skeer. Dejen sættes med god afstand i små "klatter" på bagepladen. Kagerne bages ved 180 grader C. alm. varme på næstøverste rille ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 16971 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-11-03 17:32:09 de er super gode og laves de lidt store kan de lægges sammen med smørcreme jannie - 2007-11-29 19:15:47 Super gode, har ledt efter lige denne smag og konsistens. Smager nemmelig som jeg husker det fra jeg var barn.... super super tak :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne