Farmors svenske mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Sverige Indsendt af : Lillian Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørbraden pudses fri for fedt og sener og skæres i 1 cm tykke skiver. Skiverne krydres med salt, peber og paprika, og brunes på panden i halvdelen af smørret.
Mørbraden tages af panden og lægges i et ildfast fad.
Løgene skæres i ringe og steges blanke på panden i resten af smørret sammen med champignonerne, der er renset og skåret i skiver. Rasp, fløde og vin tilsættes og krydres med salt og peber efter smag. Det hele gives et opkog og hældes over mørbraden i fadet. Tomaterne skæres i tynde skiver og fordeles over retten. Til sidst drysses den revne ost over. Fadet sættes i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i ca. 20 minutter, eller til osten er blevet gylden. Servers med kogte ris og en god salat. |
|
Opskriften er vist 62123 gange,
og udskrevet 1843 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (40 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne