Laks med cashewnødder
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : KiwiRia Indsendt : Red : |
|
|
Bland smør, sennep og honning i én skål, og brødkrummer, cashewnødder og udvalgte krydderurter i en anden.
Læg laksefileterne i et smurt ovnfast fad og drys med peber. Smør fileterne med honning/sennep-blandingen (i et tykt lag) og drys brødkrumme/nødde-blandingen over. Bages i ovnen i 15 minutter ved 225 grader, eller indtil fisken er færdig. Tips: Serveres med bagte kartofler eller vilde ris og en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 19886 gange,
og udskrevet 649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Missrefsgaard - 2012-03-01 12:58:36 Jeg brugte hvidfisk i stedet for laks og pistacienødder i stedet for cashewnødder og så persille som krydderurt - det blev super lækkert og fik stor ros fra min veninde servere fyldte champignoner bag i ovnen og rodfrugt pommes frites til MUMS!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne