Laks med cashewnødder

Laks med cashewnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : KiwiRia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 laksefileter
2 spsk.brødkrummer/rasp
4 spsk.hakkede cashewnødder (kan erstattes med andre nødder efter smag)
2 spsk.smeltet smør
2 spsk.dijonsennep
4 tsk.honning
 peber
 krydderurter så som persille timian eller basilikum. Helst frisk men tørrede kan også bruges
 
Opskrift:
Bland smør, sennep og honning i én skål, og brødkrummer, cashewnødder og udvalgte krydderurter i en anden.

Læg laksefileterne i et smurt ovnfast fad og drys med peber.

Smør fileterne med honning/sennep-blandingen (i et tykt lag) og drys brødkrumme/nødde-blandingen over.

Bages i ovnen i 15 minutter ved 225 grader, eller indtil fisken er færdig.

Tips:

Serveres med bagte kartofler eller vilde ris og en grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 19882 gange,
og udskrevet 649 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-03-01 12:58:36
Jeg brugte hvidfisk i stedet for laks og pistacienødder i stedet for cashewnødder og så persille som krydderurt - det blev super lækkert og fik stor ros fra min veninde servere fyldte champignoner bag i ovnen og rodfrugt pommes frites til MUMS!!