Stegte ris 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : tanz Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingefileten skæres i tern.
Risene sættes over. Wokken tændes og olie puttes i. Når olien er vam brændes karryen af og kyllingefileten puttes i. Baconen puttes på en anden pande og steges til de er brune. du bruger fedten fra bacon til at stege æggene i ( a la scramble æg.) Ærter puttes i ved kyllingen, samt bacon og æg. Når risene er færdige tilsættes disse også i wokken. Det hele blandes rundt og så er retten klar. |
|
Opskriften er vist 15030 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Berit - 2016-11-10 12:52:59 Det smager fantastisk.. Kan helt klart anbefales !!!! Rie - 2012-01-29 10:48:51 Det smager bare super godt... Ungerne elsker det !!! strith - 2011-03-28 19:19:37 Det smager super godt. Har lavet den flere gange. Sidst jeg lavede den havde jeg ikke nigen ærter, så jeg puttede champignon i. Det blev den bestemt ikke dårliger af. anonym - 2009-11-04 09:59:30 Den smager rigtig godt. Man kan også prøve at skifte kyllingen ud med hakket oksekød katrine35 - 2008-01-07 13:04:10 Den er rigtig lækker og nem at lave bent - 2007-10-03 08:05:34 den er god sussi - 2007-10-03 08:05:07 den er rigtig lækker og det er nemt at lave Bettina27 - 2007-05-07 15:00:49 Den er rigitg go´ Birte - 2007-05-07 14:54:32 Det smager bare super godt.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne