Asiatisk inspireret wok med svinekød
Hovedingrediens : Svinekød - Flæskesmåkød Indsendt af : Sofie Indsendt : Red : |
|
|
Marinade:
Rør ingredienserne sammen, gem lidt chili til wokken. Kom marianden på svinekødet og lad det stå i minimum 30 min, gerne natten over. Wokken: Steg champignonerne i smør i 3-5 min. Tag dem af wokken. Steg derefter svinekødet i olie. Tilsæt bananerne når kødet er halvfærdigt. Når dette er stegt sammen tilsæt da kokosmælk og resten af ingredienserne. Kom som det sidste forårløg, det sidste chili, hasselnødder og rosiner i. Lad simre i minimum 10 min. Tips: Serveres med fx nudler (eller ris) til. Kæresten lavede denne ret uden opskrift, altså opfandt den og nøj hvor det smagte godt! Prøv den. |
|
Opskriften er vist 44933 gange,
og udskrevet 721 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer John Johansen - 2014-02-13 20:10:02 Lækker opskrift! Det er en god ide, at komme noget sødt i marinaden; rørsukker, honning eller lign. Lidt balsamico skader heller ikke. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne