Hurtig karryret
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
klip med saks tynde strimler af kyllingefilleterne. kom olie i en dyb pande. svits karry og tilsæt løg. rør til løgende er klare. tilsæt kyllinge filleter og peberfrugt. når alt er svitset, tilsættes kokosmælk og lad det simre 15-20 min. serveres med ris, eller et groft madbrød, evt. salat.
Tips: husk at smage til med salt og peber. og det er vigtigt at karryen bliver brændt af. hurtig og let, velbekomme! |
|
Opskriften er vist 26105 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer René - 2014-11-08 16:22:42 Normalt svitser man ikke karry i olien, idet det indkapsler de eteriske olier i krydderiet. Det er bedre at svitse det af på en tør pande/gryde inde andet tilsættes. anonym - 2013-06-25 18:05:33 Lavede den, men er sikker på, at det må være en fejl med 2 spsk karry. Den blev så stærk, at den var nærmest uspiselig. Skide ærgerligt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne