Boller i Karry af medister 02

Boller i Karry af medister 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kehlet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.medister
15 dl.vand
1 bouillonterning
50 g.margarine
2 tsk.karry
2 spsk.hvedemel
 
 Tilbehør:
7 dl.vand
4 dl.ris
 salt
 
Opskrift:
Kog vandet til risene op og tilsæt risene


* Kog vandet op og tilsæt bouillonterningen.
* Tryk kødet ud af medisteren og form til boller.
* Kog bollerne ca. 30-60 sekunder i vandet.
* Smelt margarinen og tilsæt karryen, lad det "koge op"
* Mælk tilsættes
* Vandet fra bollerne bruges til jævning (Dvs. vandet hældes i lidt af gangen og piskes godt, til det er en jævn sovs.)
* Til sidst puttes bollerne i og serveres med ris og evt. brød

God appetit

Tips:

jo stærkere karry jo stærkere sovs, alt efter hvad man er til.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Boller i karry

karakterer:
Opskriften er vist 23479 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-16 23:31:12
15/11-10 God - brugte Netto's medister med oksekød

  -   2010-02-23 18:50:21
Meget skuffet. Ville tage en anden opskrift

  -   2009-07-23 15:15:35
Mener at man blot trykker farsen ud af medisteren i passende stykker, det er rigtigt at de ikke bliver så runde.

  -   2007-04-28 14:44:18
du nævner intet om hvor meget mælk man ska bruge kun det ska tilsættes og heller ik om det er sød eller let

  -   2007-03-07 11:19:38
Det kan være svært at forme boller af medisterkødet, så kan man skære det i passene stykker og lægge dem sådan i vandet, dvs. at bollerne ikke bliver runde som normalt.