Boller i Karry af medister 02
Indsendt af : Kehlet Indsendt : Red : |
|
|
Kog vandet til risene op og tilsæt risene
* Kog vandet op og tilsæt bouillonterningen. * Tryk kødet ud af medisteren og form til boller. * Kog bollerne ca. 30-60 sekunder i vandet. * Smelt margarinen og tilsæt karryen, lad det "koge op" * Mælk tilsættes * Vandet fra bollerne bruges til jævning (Dvs. vandet hældes i lidt af gangen og piskes godt, til det er en jævn sovs.) * Til sidst puttes bollerne i og serveres med ris og evt. brød God appetit Tips: jo stærkere karry jo stærkere sovs, alt efter hvad man er til. |
|
Opskriften er vist 23479 gange,
og udskrevet 306 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-09-16 23:31:12 15/11-10 God - brugte Netto's medister med oksekød Jane - 2010-02-23 18:50:21 Meget skuffet. Ville tage en anden opskrift Per - 2009-07-23 15:15:35 Mener at man blot trykker farsen ud af medisteren i passende stykker, det er rigtigt at de ikke bliver så runde. jannich - 2007-04-28 14:44:18 du nævner intet om hvor meget mælk man ska bruge kun det ska tilsættes og heller ik om det er sød eller let Kehlet (mig der har lavet denne opskrift) - 2007-03-07 11:19:38 Det kan være svært at forme boller af medisterkødet, så kan man skære det i passene stykker og lægge dem sådan i vandet, dvs. at bollerne ikke bliver runde som normalt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne